Říjen 2024 v litvínovském hudebním klubu Ponorka

Hudební klub Ponorka Litvínov představuje svůj program na říjen 2024. Během letošního desátého měsíce se můžete přijít bavit do litvínovského podzemního a multižánrového klubu na koncerty různých žánrů spousty legendárních a zajímavých kapel a interpretů. Hned tento pátek ale říjnový program odstartuje drum’n’bass party. Čeká nás také mluvené slovo v podobě stand-up comedy večera a také oblíbený kostýmový a tentokrát helouvínský turnaj v beerpongu. Samozřejmě můžete také přijít na drink každý čtvrtek. Říjnová programová nabídka v Ponorce je poměrně pestrá a na následujících řádcích ji trochu představíme. 

Nejprve ale chceme poděkovat všem, kteří se během zářijových dní v našem klubu zastavili na drink nebo za kulturou. Děkujeme za vaši podporu.


►►► Za případné sdílení a další šíření našeho programu děkujeme
a těšíme se na vaši návštěvu. ◄◄◄


►►► Každý čtvrtek můžete do Ponorky přijít na drink, zahrát si některý z našich pub-sportů (stolní fotbálek i tenis a silový automat boxer), posedět, popovídat i zatančit. Čtvrtky v Ponorce! 

► [party] SUBMARINE BASS
První říjnová akce se v Ponorce uskuteční v pátek 4.10. a začneme pěkně od podlahy dru’n’bass mejdanem. Hlavní hvězdou této party bude Koska. Vedle něj se dál během páteční noci představí Marshall, Beating Mash, Eavn, Feek, Rezzy, Chegue a Gizmo. Dramce v Ponorce, parádní světla a ještě lepší zvuk! Přijďte se bavit.

► [koncert] LACO DECZI & CELULA NEW YORK V LITVÍNOVSKÉ PONORCE
Legendární jazzový trumpetista se svou kapelou, Laco Deczi a Celula New York, přijedou zahrát do litvínovského podzemí v sobotu 5.10.. Po dvou letech je Litvínov opět zastávkou jeho českého turné. Vstupenky je možné pořídit ještě ve čtvrtek a v pátek od 18:00 na baru klubu nebo v síti GoOut. Nenechte si tuhle příležitost, vidět Laca Decziho v Ponorce ujít.

► [stand-up comedy] VTÍPEČKY V LITVÍNOVĚ
Komediální skupinu Vtípečky se zelím můžete v pátek 11.10. v Ponorce vidět už potřetí. Tentokrát vás budou bavit svou čerstvou tvorbou Lukáš Tomčal, Zdeněk Hruška, Adam Korytář, Pavel Wünsch a Ladislav Pešan. Vstupenky v předprodeji na smsticket.cz.

► [koncert] THRASH NIGHT
Fanoušci a fanynky ostré kytarové hudby si v litvínovském hudebním klubu přijdou na své v sobotu 12.10.. Ponorka se stane první zastávkou tří kapel v rámci jejich společné výměnné minišňůry. Staří známí mostečtí thrash metaloví řezníci SIXTH DIMENSION přivítají na téměř domovském pódiu poprvé domažlické thrashové souputníky BLOODCREEK a svou premiéru v litvínovském klubu bude mít další thrash kapela Doupov z nedalekého Klášterce nad Ohří. Vstupenky na tento koncert pouze na místě v den koncertu.

► [koncert] INSANIA V PONORCE: GRRROTESKY TOUR 2024
Zastávkou dalšího turné se stane litvínovský podzemní klub i v pátek 18.10.. S GRRROTESKY TOUR 2024 se po víc než pěti letech vrací do Litvínova brněnská legenda alternativní scény kapela INSANIA. Představí svou desátou řadovou desku, za kterou obdržela loni cenu Anděl za nejlepší rockové album. Nenechte si příležitost je vidět je v právě u nás v Ponorce. Vstupenky v předprodeji na baru a v síti smsticket.cz.

► [koncert] TATOOED BOi!s PUNK HC PARTY
Sobota 19.10. bude také patřit tvrdé muzice. Nově zformovaná promotérská partička TATOOED BOi!s pořádá v litvínovském podzemí svou první akci a vzali od podlahy. Poprvé do Ponorky přijede další legendární plzeňská kapela ZEMĚŽLUČ! Po šestnácti(!?!) letech se na tenhle koncert vrací do Litvínova a poprvé do našeho klubu hardcorepunk kapela ANGRY BRIGADE. Poprvé se v Ponorce představí i hardcore kapela plná ostřílených harcovníků teplické scény PRINCIP. Sestavu doplní domácí punková (taky legenda) PRŮSER (ano, ten starej a dobrej) s jedním z organizátorů v sestavě. Vstupenky v den koncertu na místě, tedy u vstupu do klubu.

► [koncert] CWTOUR part 2: TOTÁLNÍ NASAZENÍ & zakázanÝovoce + DILEMMA IN CINEMA
Sérii říjnových koncertů zakončíme, kdo ví možná i zlatým hřebem. Kapely Totální nasazení & zakázanÝovoce připravily ve spolupráci s agenturami ForFun Agency a RocknGo pokračování úspěšného Crazy World Tour z roku 2023. V pátek 25.10. navštíví tyto dvě stálice české punkrockové scény také litvínovskou Ponorku, kde představí jak novinky ze svého repertoáru, tak nestárnoucí hity. Na litvínovské zastávce se představí ještě kapela DILEMMA IN CINEMA. Nejlevnější vstupenky v předprodeji pořídíte v Ponorce na baru a předprodej běží i v síti goout.cz.

► [turnaj/party] HALLOWEEN BEERPONG | MM B-DAY PARTY
Říjnový programovou nabídku v Ponorce uzavře v sobotu 26.10. už tradiční kostýmový beerpong turnaj. A když na konci října tak samozřejmě helouvínská edice. Masky a kostýmy nepovinné ale vítané. Jak se registrovat do turnaje najdete v události na FB. Přijďte se bavit.

►►► Listopad v Ponorce nabídne třeba hned v pátek 1.11. koncert kapel Malá Modrá Obluda a Silence Is Violence. Pátek 8.11. party TECHNOLOGIC – Dj B.ONE.K. Podzimní turnaj ve španělském fotbálku REVOLTA CUP se uskuteční v sobotu 9.11. a v fázi příprav jsou další koncerty a mejdany… Sledujte nás…


Klub je pravidelně otevřen (až na výjimky) každý čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00.
A samozřejmě při případných akcích v týdnu.


Právo na změny v programu si vyhrazujeme.
Pro aktuální informace sledujte především náš profil na Facebooku 
nebo naše webové stránky na adrese www.ponorka-litvinov.cz,
Instagram www.instagram.com/ponorka.litvinov
či profil na Bandzone.cz na adrese: www.bandzone.cz/klub/ponorkalitvinov


Hudební klub Ponorka Litvínov
Podkrušnohorská 1720
#vikendvponorce #ponorkalitvinov